ΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ ΠΟΛΥ   φωτογραφική έκθεση
EnglishenEnglish
ΜΕΛΙΔΗ Έλενα  - Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης

Ενημέρωση: 25-10-2012 18:51 | Συντελεστές


Γεννήθηκε στην Αθήνα.

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποκτώντας δύο πτυχία της Ιστορίας και της Αρχαιολογίας.

Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Northumbria at Newcastle, School of Arts & Social Sciences (Master of Arts with Distinction in Cultural Management).

Είναι στο στάδιο κατάθεσης της διπλωματικής εργασίας για την ολοκλήρωση μεταπτυχιακών σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Οργανισμών και Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στη Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας στο Τμήμα Οικονομικών  Επιστημών.

Είναι υποψήφια Διδάκτωρ στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα «Το Εκκλησιαστικό Ένδυμα».

Επίσης, έχει ολοκληρώσει τον Πρώτο Μεταπτυχιακό Κύκλο Μαθημάτων του Ινστιτούτου Συνεχιζόμενης Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης (Ι.Σ.Σ.Ε.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου στον “Πολιτισμό και Νέες Τεχνολογίες” και έχει παρακολουθήσει τον Τρίτο Κύκλο Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ιστορία DEA Universite Paris 1 Pantheon-Sorbonne.

Είναι μέλος του Μητρώου Κύριου Διδακτικού Προσωπικού του Ε.Κ.Δ.Δ.Α.

Από το 2011 έως σήμερα είναι Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης.

Από το 2001 έως το 2011 εργαζόταν ως στέλεχος στη Μονάδα Β' Διαχείρισης και Παρακολούθησης Έργων (Μουσείων, Αρχαιολογικών Χώρων, Πολιτιστικών Κέντρων και εκδηλώσεων, Biennale) της Ειδικής Υπηρεσίας του Τομέα Πολιτισμού (πρώην Διαχειριστικής Αρχής) του Υπουργείου Πολιτισμού.

Από το 1997 έως το 2001  ήταν Επιμελήτρια του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης του Υπουργείου Πολιτισμού. 


← Συντελεστές

Αίγυπτος
Γαλλία
Ελλάδα

ΗΠΑ
Ιαπωνία
Ισραήλ
Κύπρος
Λευκορωσία
Λιθουανία
Πολωνία
Σιγκαπούρη